ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ

Κύκλος σεμιναρίων για την πρόληψη των παθήσεων της φωνής

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Workcenter AlmaKalma φιλοξενεί στο χώρο του τον κύκλο μαθημάτων "Προετοιμάζω και φροντίζω τη Φωνή μου", της Χριστίνας Σιριοπούλου.

Σκοπός των μαθημάτων είναι η φυσική, χωρίς κόπο φώνηση. Ξεκινώντας από την αρχή των ίσων ροπών (ισορροπίας), θα εργαστούμε στην επαναφορά μιας υγιούς, δυναμικής λειτουργίας των μυοσκελετικών συστημάτων που συμμετέχουν στη φώνηση. Δεδομένου ότι η φωνητική κόπωση είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς συσσώρευσης (έντονη κ συνεχή φωνηση, στρες, ένταση), το μάθημα μυεί τους συμμετέχοντες σε μία σειρά κινήσεων/ασκήσεων που στοχεύουν στον εντοπισμό και την απελευθέρωση των μυικών εντάσεων που έχουν σχετιστεί με την περίοδο των δυσφωνιών.
Ο συμμετέχων στο τέλος του κύκλου θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει 
εμπειρικά τις αλλαγές στη φωνή του, αλλά και συνολικά στην χαλάρωση του σώματος, να γνωρίσει βασικές ασκήσεις τόνωσης του διαφράγματος και της αναπνοής και να εργαστεί επάνω στην κατανόηση της ψυχοδυναμικής λειτουργίας της φωνής. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους κάνουν έντονη χρήση της φωνής (εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές, τραγουδιστές, ηθοποιούς, ψυχολόγους) και σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στις εκφραστικές δυνατότητες στο λόγο και το τραγουδι.

[Στις 31/1 και ώρα 16.00 οι εγγεγραμμένοι σπουδαστές τoυ κύκλου καθώς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να έρθουν σε γνωριμία με την εισηγήτρια, την εκπαιδευτική δράση και το χρονοδιάγραμμα των σεμιναρίων να έρθουν στο Workcenter Αlmakalma.
Από τις 17.00-20.00 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος κύκλος του σεμιναρίου (για τους μαθητές που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο)]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου-Κυριακή 1 Φεβρουαρίου

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου-Κυριακή 1 Μαρτίου

Σάββατο 21 Μαρτίου - Κυριακή 22 Μαρτίου

Σάββατο 18 Απριλίου -Κυριακή 19 Απριλίου

Σάββατο 16 Μαϊου - Κυριακή 17 Μαϊου

Παρασκευή 19 Ιουνίου - Κυριακή 21 ΙουνίουΚόστος για κάθε Σεμιναρίο: 40 ευρώ
Τιμή για όλα τα σεμινάρια: 200 ευρώ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
694 554 0992 / 2315 505 807 

Workcenter- AlmaKalma
Φράγκων 20 (έναντι Κρ. Ωδείου)